Tijdelijk dak

TD-S, uw expert voor tijdelijke daken

In weer en wind uw projecten voortzetten zonder onderbroken te worden door ongunstige weersvoorspellingen? Met een tijdelijk dak van TD-S is dit perfect mogelijk.

In het regenachtige klimaat van België is het een wederkerend probleem: de constante dreiging van slecht weer die uw schema en werk in gevaar brengt.

Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs zijn experts op het gebied van tijdelijke dakconstructies, zowel vast als mobiel. Of het nu gaat om het overdekken van renovatie- en , asbestsanering, conserveringswerkzaamheden, tijdelijke evenementenhallen of podia, TD-S heeft de oplossing. 

Wij leveren u uiterst betrouwbare tijdelijke daken, dankzij onze jarenlange expertise.

Verlies nooit meer kostbare tijd aan vertragingen door het onvoorspelbare weer en vertrouw op TD-S voor een solide bescherming tegen de weerselementen.

tot 60m vrije overspanning
verrijdbaar voor flexibel werken
Volledig modulaire dakbedekking voor ieder project
Mono, duo 18 graden of duo-zadeldak 36 graden
Vorige slide
Volgende slide
Een tijdelijk dak van TD-S

TD-S staat garant voor kwaliteit, deskundig uitgevoerde werken en een vlotte service, ongeacht de omvang van het project.  Wij zorgen steeds voor een tijdelijk dak volledig op maat die voldoet aan uw specifieke projecteisen.

Van woning tot grote appartementsgebouwen, TD-S verzorgt uw tijdelijk dak van A tot Z : het plan, de 3D-opbouw, het transport, de plaatsing en het afbreken.

Eigen materiaal en gecertificeerde monteurs

Om dit te garanderen werken wij met eigen kwaliteitsmateriaal:
de veelzijdige en flexibele multidirectionele systeemsteiger, die onze gecertificeerde monteurs voor u tot een veilige en correct gemonteerd tijdelijk dak voor uw project.

Uw tijdelijk dak op maat uitgewerkt
Concept opmaak en berekening

Voor een veilig tijdelijk dak maken we steeds:

  • Productietekeningen
  • 3D tekeningen voor een duidelijk beeld
  • 2D en 3D structurele frame-analyse mét berekeningsrapporten
Betere communicatie

Het 3D-plan en de het frame-analyse verbetert de communicatie en zorgt voor een vlottere werfervaring. Door potentiële obstakels op voorhand te identificeren, minimaliseren we vertragingen.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij TD-S. Met het 3D-plan analyseren we mogelijke risico's voordat de fysieke constructie begint, waardoor uw team in een veilige omgeving werkt.

Snellere realisatie

Onze geoptimaliseerde 3D-aanpak versnelt de de realisatie van uw project, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of veiligheid.

Efficiënt werken is ...je plan in 3D bekijken

Ons tijdelijk daksysteem biedt een innovatieve oplossing voor uiteenlopende projecten: vrijstaande beschutting, tijdelijke loodsen, treinsporen, werfafsluitingen, podia, plateaus en bruggen, inpakken van gebouwen en archeologische opgravingen… 
Het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Enkele van onze projecten