Stellingbouw

TD-S, uw partner in stellingbouw

We verzorgen de stellingbouw voor professionelen op maat voor hun projecten en dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, voor metsel- , dak-, schilder-, of gevelwerken.

On top of your project!
Grotere projecten
woningbouw
Uw stelling in 3D
Multidirectionele steigers
TD-S Stellingbouw:  Kwaliteit en Veiligheid voorop

TD-S staat garant voor kwaliteit, deskundig uitgevoerde werken en een vlotte service, ongeacht de omvang van het project.  Wij zorgen steeds voor een stelling op maat die voldoet aan uw specifieke projecteisen.

Van woning tot grote appartementsgebouwen, TD-s verzorgt uw stelling van A tot Z : het transport, de plaatsing en het afbreken van de stellingen.

Eigen materiaal en gecertificeerde monteurs

Om dit te garanderen werken wij met eigen kwaliteitsmateriaal:
de veelzijdige en flexibele multidirectionele systeemsteiger, die onze gecertificeerde monteurs voor u tot een veilige en correct gemonteerde steiger of trappentoren bouwen.

3D-tekening : niets dan voordelen
Betere communicatie

Het 3D-plan verbetert de communicatie en zorgt voor een vlottere werfervaring. Door potentiële obstakels op voorhand te identificeren, minimaliseren we vertragingen.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij TD-S. Met het 3D-plan analyseren we mogelijke risico's voordat de fysieke constructie begint, waardoor uw team in een veilige omgeving werkt.

Snellere realisatie

Onze geoptimaliseerde 3D-aanpak versnelt de de realisatie van uw project, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of veiligheid.

Voor bedrijven die beschikken over een grote voorraad eigen steigermateriaal, bieden we onze expertise aan door de plaatsing voor onze rekening te nemen.

Efficiënt werken is ...je plan in 3D bekijken

Een juiste stellingopbouw zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de bouwplaats geordend en gepland kunnen worden, waardoor er minder tijd verloren gaat aan improvisatie en onduidelijkheid.

Dit betekent dat de aannemer meer controle heeft over het bouwproces en de uitvoering van het werk sneller verloopt.

Uw stelling bouwen met TD-S

Wanneer u voor TD-S kiest, kiest u voor een partner die uw visie omzet in tastbare resultaten.
Onze 3D-stellingbouw verandert niet alleen de manier waarop we bouwen, maar ook de manier waarop we denken over veiligheid en efficiëntie.

Enkele van onze projecten