Overspanning

TD-S, uw partner voor een overspanning & stellingbouw

Soms is het niet mogelijk om vanaf de begane grond een steiger op te bouwen. Een TD-S overspanning of overbrugging biedt dan de oplossing!

Onze aluminium tralieliggers hebben een zeer grote draagkracht. Hierdoor zijn ze tevens geschikt voor het bouwen van tijdelijke bruggen voor publieke toegang (met een vereiste gelijkmatige belasting van 500kg/m²)

On top of your project!
TD-S Overspanning:  Kwaliteit en Veiligheid voorop

TD-S staat garant voor kwaliteit, deskundig uitgevoerde werken en een vlotte service, ongeacht de omvang van het project.  Wij zorgen steeds voor een stelling op maat die voldoet aan uw specifieke projecteisen.

Eigen materiaal en gecertificeerde monteurs

Om dit te garanderen werken wij met eigen kwaliteitsmateriaal:
aluminium tralieliggers, die onze gecertificeerde monteurs voor u tot een veilige en correct gemonteerde overspanning of overbrugging bouwen.

3D-tekening : niets dan voordelen
Betere communicatie

Het 3D-plan verbetert de communicatie en zorgt voor een vlottere werfervaring. Door potentiële obstakels op voorhand te identificeren, minimaliseren we vertragingen.

Veiligheid voorop

Veiligheid staat voorop bij TD-S. Met het 3D-plan analyseren we mogelijke risico's voordat de fysieke constructie begint, waardoor uw team in een veilige omgeving werkt.

Snellere realisatie

Onze geoptimaliseerde 3D-aanpak versnelt de de realisatie van uw project, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of veiligheid.

Efficiënt werken is ...je plan in 3D bekijken

Een juiste opbouw zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de bouwplaats geordend en gepland kunnen worden, waardoor er minder tijd verloren gaat aan improvisatie en onduidelijkheid.

Dit betekent dat de aannemer meer controle heeft over het bouwproces en de uitvoering van het werk sneller verloopt.

Uw overspanning bouwen met TD-S

Wanneer u voor TD-S kiest, kiest u voor een partner die uw visie omzet in tastbare resultaten.
Onze 3D-opbouw verandert niet alleen de manier waarop we bouwen, maar ook de manier waarop we denken over veiligheid en efficiëntie.

Enkele van onze projecten