Kempense firma TD-S levert reusachtige mobiele tent voor Volvo Trucks Gent

De firma TD-S of Tijdelijke Daken Stellingbouw uit Tielen (Kasterlee) heeft er mee voor gezorgd dat Volvo Trucks Gent in totaal 7.000 vierkante meter dak kon vernieuwen in vier weken tijd. TD-S leverde in Gent een mobiele tent van 36 meter breed zodat de arbeiders geen last hadden van het slechte weer tijdens deze kwakkelzomer. “Het is de eerste keer dat we een tent met zo een grote overspanning plaatsten”, zegt Wesley Heylen, zaakvoerder van TD-S.

Het dak op de vrachtwagenfabriek van Volvo Trucks in Gent is de voorbije vier weken volledig vernieuwd en daar heeft een Kempens bedrijf zijn steentje toe bijgedragen. De firma TD-S uit Tielen leverde een grote mobiele tent van in totaal 900 vierkante meter groot. De immense shelter stond op rails zodat de dakdekkers bij Volvo Gent geen last hadden van de aanhoudende regen tijdens de voorbije weken. 

TD-S verhuisde eind vorig jaar van Beerse naar een nieuwe uitvalsbasis op de kmo-zone Kemelbeek in Tielen. “We zijn met ongeveer tien personen bezig geweest om de tent te installeren en we hebben drie dagen nodig gehad om ze te demonteren”, legt Wesley Heylen, zaakvoerder van TD-S in Tielen uit. “De mobiele tent op rails had een oppervlakte van 36 bij 25 meter. Het was de eerste keer dat we een tent met een overspanning van 36 meter leverden.”

On top of your project!